Hakvoort Professional BV

Bij Hakvoort Professional bv wordt de totale administratieve automatisering door ons verzorgd. Het systeem omvat:

 • Offerte administratie

  Vastlegging van alle aanbiedingen aan klanten en prospects in het informatiesysteem waarna op basis van voorgedefinieerde brondocumenten door het systeem een op maat gesneden offerte wordt opgemaakt in Microsoft Word.
 • Verkooporder administratie en facturering

  De eerder opgemaakte offertes kunnen omgezet worden in orders waarna deze orders via het systeem verder verwerkt wordt in voorraad administratie en facturering.
 • Voorraad administratie

  De administratie van voorraden in diverse magazijnen en op diverse locaties, inclusief het aansturen geautomatiseerde magazijn systemen.
 • Inkooporder administratie

  Alle inkopen worden vastgelegd in het systeem. De inkoopadministratie is gekoppeld aan zowel het voorraadsysteem als aan het verkoopordersysteem zodat er ingekocht kan worden ten behoeve van de voorraadaanvulling maar voor maatwerk artikelen kan een inkooporder direct aan een verkooporder gekoppeld worden.
 • Technische dienst

  Vastlegging van werkopdrachten voor monteurs. De opdrachten worden dagelijks per monteur ingepland en de werkverantwoording van de monteur wordt in het systeem verwerkt zodat de werkzaamheden ook gefactureerd worden.
 • Financiele administratie

  bestaande uit Grootboek, Debiteuren en Crediteuren administratie. Inclusief een onderdeel voor het betalingsverkeer met verschillende banken.
 • Meerdere administraties

  De gegevens van diverse gescheiden administraties kunnen binnen één automatiserings systeem verwerkt worden. Hierbij is de koppeling van bepaalde delen van die verder gescheiden administraties mogelijk.

Het systeem is geimplementeerd in een Novell netwerkomgeving met meerdere Novell servers en ong. 160 werkstations op de hoofdlocatie. De hoofdlocatie is via VPN verbindingen gekoppeld met de nevenvestigingen.

De administraties van de nevenvestigingen zijn gekoppeld aan de centrale administratie en worden ook beheerd vanaf de hoofdlocatie.